fredag 2 oktober 2009

Second skin


Kjol: HM
Tisha: Zara (herravdelningen)
Halsduk: Lindex


Nytt tema i bloggen med skakiga bilder, vad tror ni?! Skämt å sido, det var bara jag som var skakig på handen. Men visst blev det effektfull med tishan jag har på mig, som jag förresten har snott av min kära sambo. Känner för en rockig stil idag, trots det fina vädret men det är ju ändå fredag.

Dagen är planerad som så att jag ska till skolan om någon timma, prata om barnlitteratur i ett historiskt perspektiv. Skulle ha läst Anne på Grönkulla, men jag tycker verkligen inte om den boken och har dessutom läst den för längesen. Istället har jag bläddrat lite snabbt i den, får läsa den bättre i helgen istället.

Efter föreläsningen ska jag förhoppningsvis träffa Carro, dra på AW och sedan kolla på innebandy eller Idol. Lite beroende på vad min kära här hemma vill att vi ska hitta på. Visst låter det som en händelserik fredag, för att vara mig!

4 kommentarer:

  1. Tack snälla för din kommentar, det är så roligt att kunna inspirera andra! :)

    Ha en riktigt skön helg! Kram/Nicky :)

    SvaraRadera
  2. Annas inspiration2 oktober 2009 kl. 17:07

    Låter som en härlig fredag :-)

    Rockigt är läckert
    trevlig start på helgen

    Stor kram Anna

    SvaraRadera
  3. Tove e bra på scenen men hon sjunger ju så surt. Calle har en grym röst men är inte lika bra på scenen. Kan hålla med dig om Erika men hon har den röst jag helst lyssnar på. Ska bli spännande att se vem som utvecklas så att de får med hela paketet, ser faktiskt inte vem som är vinnare i detta gäng ännu.

    SvaraRadera
  4. Förresten: För mig har Erik allt så länge han väljer en lägre tonart än igår!

    SvaraRadera